مزایا و معایب ظروف گرانیت

مزایا ظروف گرانیت

  • سختی چند برابری گرانیت نسبت به تفلون : کف ظروف گرانیتی نسبت به ظروف تفلون ده برابر سخت تر این است، به همین دلیل شما می توانید از قاشق های فلزی نیز برای هم زدن غذا استفاده کنید، اما عدم استفاده از آن باعث بالا رفتن عمر ظروف شما میشود.
  • قابلمه های گرانیتی نسبت به سایر ظروف حرارت را بهتر نگه می دارند.
  • غذا در این ظروف دیرتر میسوزد : چرا که تغییرات ناگهانی حرارت را تحمل میکند و ظرف ناگهان داغ نمی شود، همین موضوع به شما زمان می دهد که با دقت و حوصله و با هر سرعتی که می خواهید غذای خود بپزید.
  • تمیزی راحت ظروف : فقط کافیست که شما با یک دستمال خشک  روی ظرف بکشید تا دیگر هیچ اثری از جرم و کثیفی نبینید.
  • استفاده کم از روغن : در هنگام استفاده از قابلمه های شما نیاز به روغن و کره برای جلوگیری از ته گرفتن  ندارید، همین موضوع باعث می شود غذاهایی که  در این ظروف پخته می شود دارای کالری کمتری باشند.
  • طعم اصلی غذا : طعم غذا در قابلمه گرانیتی با سایر ظروف فرق دارد، چرا که ظرف های گرانیتی طعم غذا را عوض نمی کنند. موادی که در روکش این ظروف استفاده شده است، در دماهای بالا و یا در غذا های اسیدی مانند گوجه با غذا ترکیب نمی شوند.
  • مقاومت بالا : قابلمه های گرانیتی مقاومت بالایی در برابر خراشیدگی و سایش دارند، این  سختی باعث شده است که این ظروف هیچ واکنشی در برابر غذاهای مختلف نداشته باشند.
  • درب این قابلمه های عموما شیشه ای است و به شما این امکان را می دهد که به راحتی روی پخت غذا نظارت داشته باشید.
  • موارد استفاده : دسته این قابلمه ها از جنس باکالیتی است و به این صورت شما می توانید از ظروف گرانیتی درون فر استفاده کنید.قابلمه گرانیتی قابل استفاده در هر روش پخت و پز از جمله اجاق های گوناگون، فر و مایکروویو می باشند.
  • عمر و دوام این ظروف بسیار بالا می باشد.
  • تحمل بالای دما حرارت : قابلمه ها و ماهیتابه های گرانیتی می توانند حرارت بسیار بالایی را تحمل کنند، به همین دلیل بسیاری آن را انتخاب مناسبی برای مغز پخت کردن و تهیه کردن غذاهای خشک می دانند.
  • انتقال خوب گرما : قابلمه های گرانیتی گرما را به خوبی منتقل می کنند و همچنین برای مدت زمان طولانی گرم می مانند. این ظروف همچنین می توانند حرارت را به طور کاملا مساوی در سرتاسر خود پخش می کنند. چنین ویژگی هایی این ظرف را به گزینه ای مناسب برای پخت سوپ، آش، تاس کباب و انواع خوراک ها تبدیل نموده است.
  • سلامت : ظروف گرانیتی انتخابی مناسب برای سرو و ذخیره سازی مواد غذایی می باشند، زیرا هیچ گونه ماده شیمیایی را به غذا منتقل نمی کنند.
  • لعاب به کار رفته روی سطح ظروف گرانیتی از زنگ زدن و پوسیدن هسته فلزی این ظروف جلوگیری می کند.

معایب ظروف گرانیت

  • وزن : ظروف گرانیتی در سایز های بزرگ برای استفاده های روزانه کمی سنگین هستند.
  • زمان زیاد برای گرم شدن : ظروف گرانیتی نسبت به ظروف چدنی ساده برای گرم شدن و رسیدن به حرارت مطلوب به کمی زمان بیشتر نیاز دارند.
  • شستشو : شوینده های شیمیایی قوی می توانند باعث افت کیفیت و کارایی روکش لعابی قابلمه گرانیتی شوند.
  • استفاده از قاشق ها و ملاقه های فلزی می تواند باعث به وجود آمدن خراش و در بعضی موارد حتی جدا شدن روکش لعابی شود. توصیه می شود در هنگام پخت غذا در ظروف گرانیتی از قاشق ها و ملاقه های چوبی یا سیلیکونی استفاده شود.
  • قیمت : سرویس قابلمه گرانیتی تقریبا گران است. اگر قصد دارید از ظروف گرانیتی بهره ببرید، بهتر است بدانید هزینه تهیه این ظروف، به خصوص ظروف گرانیتی تولید شده توسط برند های معتبر نسبت به ظروف ساده چدنی به مراتب بیشتر است.

1 دیدگاه در “مزایا و معایب ظروف گرانیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

بستن (Esc)
بستن (Esc)
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
Scroll To Top